مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با هشدار نسبت به مصرف زیاد نمک در ایرانیها، در عین حال ضمن تاکید بر لزوم مصرف نمک یددار، نسبت به عوارض جبرانناپذیر نمکهایی ...
یک گروه حامی حقوق مصرفکنندگان در آمریکا به نام کانسیومر ریپورتس اعلام کرد که پلاستیکها علیرغم خطراتی که برای سلامتی دارند همچنان به صورت گسترده در مواد غذایی یافت میشوند. این گروه از رگولاتورها خواسته تا ایمنی ...
کارشناس اداره نظارت و ارزیابی غذاهای ویژه و فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: از نانواییهای خواستهایم در سامانه سیفا اعلام کنند که خواستار آرد کامل هستند. نظارت هم انجام میشود تا آرد کامل در اختیار نانواها قرار بگیرد.
رئیس اداره نظارت و ارزیابی غذاهای ویژه و بستهبندی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اهمیت برچسبگذاری محصولات تراریخته، گفت: ما ایمنی محصولات ...
رئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی ایران از تدوین دستورالعمل حمایتهای جامع تغذیه ای در بیماران سرپایی و بستری مبتلا به کرونا در بیمارستان ها برای اولین بار در ایران در کشور خبر داد.
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش گفت: این اتفاقات باعث شده که در همین چند روز فروش اعضای صنف ما به کمتر از یک چهارم برسد به طوریکه اگر وضعیت به همین منوال ادامه داشته باشد ما حقوق اسفند ماه پرسنل را نمیتوانیم پرداخت ...
نتایج مطالعات محققان دانشگاه لوما لیندا در آمریکا نشان میدهد که بسته به میزان مصرف، نوشیدن شیر میتواند خطر ابتلا به سرطان سینه را در بانوان تا ۸۰ درصد افزایش دهد.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: استفاده از ویتامین های D، E و ریز مغذی های روی و سلنیوم در افزایش و تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر بیماری ها از جمله ویروس جدید کرونا بسیار موثر است.
ترکش ویروس کرونا علاوه بر بازار تجهیزات بهداشتی، بازار برخی اقلام خوراکی را نیز هدف قرار داده است؛ به طوری که برخی از اقلام در بازار صیفیجات در چند روز اخیر با افزایش قیمت بیسابقهای همراه شده است.
به گزارش فانا، در گزارش جدید کمیسیون مشترک سازمان جهانی بهداشت، یونیسف و لنست اعلام شد:
در ایران، تبلیغات محصولات غذایی در طول پخش برنامههای کودکان در انحصار محصولاتی است که برای بهداشت دهان و دندان کودکان ...
سازمان دامپزشکی ضمن تکذیب برخی اکاذیب در فضای مجازی از جمله ادعای از اساس جعلی "وجود مرغ با طعم تریاک" که موجب تشویش اذهانخاطر هموطنان میشود، خواستار پیگیری این دست اخبار از سوی منابع معتبر و موثق شد.
رییس مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران گفت: روش شناسایی منشاء اولیه مواد استفاده شده در محصولات لبنی برای بررسی تقلب غذایی توسط بانک سلولهای انسانی و جانوری مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی راهاندازی شد.
مدیرکل نظارت بر فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو گفت: هیچ گزارشی مبنی بر تولید برنج مصنوعی با دستگاههای وارداتی نداریم و میزان آرسنیک نیز در همه برنجهای وارداتی و تولیدی کشور کمتر از حد مجاز است.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت درباره سنتتیک بیولوژی گفت: سنتتیک بیولوژی کاربردی از علم مهندسی در بیولوژی است که ما میتوانیم در آینده به وسیله آن علاوه بر ساخت موجود زنده، گوشت تولید کنیم. به سازمان برنامه ...